29 Νοε 2014

Από τη Λαμία ξεκινά τη διαβούλευση με την κοινωνία ο Αλέξης Τσίπρας

Ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις περιφερειακές συσκέψεις που οργανώνει σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες θα συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, αλλά και εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών.Η αρχή γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε...
Λαμία και Ιωάννινα ενώ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα και θα τεθεί σε διαβούλευση το τελικό εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το lamiareport, στη Λαμία η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας (Λεωνίδου 11) και θα ξεκινήσει στις 10:30 σήμερα το πρωί.

Τις εργασίες θα ανοίξουν ο Νίκος Θηβαίος, συντονιστής Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ, και ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Η Στερεά σε νέα Τροχιά».

Θα ακολουθήσει η κεντρική εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Κατόπιν, θα υπάρξει εισήγηση με θέμα: «Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Στερεά Ελλάδα» του Βασίλη Τσιτσιρίγκου, υπεύθυνου του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την Στερεά Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Κώστα Μπακογιάννη, περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, και του Νίκου Σταυρογιάννη, δημάρχου Λαμιέων.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις των φορέων της περιοχής καθώς και οι χαιρετισμοί των συμμετεχόντων βουλευτών.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια της Ηπείρου έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα.

Πηγή:http://www.zougla.gr