26 Μαρ 2010

Χαιρετισμός της νέας διοίκησης του ΕΛΤΑ

Ελληνικά Τοχυδρομεία ΑΕ









ΑΘΗΝΑ 23-03-2010


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ


Αναλαμβάνοντας σήμερα τα καθήκοντά μας, μαζί με τους χαιρετισμούς μας, θα θέλαμε να δεσμευτούμε απέναντι σε όλη την ταχυδρομική οικογένεια ότι όλες μας οι δυνάμεις θα αναλωθούν στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η αναπτυξιακή προοπτική της Επιχείρησης.



Η ευθύνη είναι τεράστια. Η περασμένη χρονιά, μία ιδιαίτερα κακή χρονιά, επηρεασμένη και από την οικονομική κρίση, πρέπει να μείνει πίσω σαν μία κακή παρένθεση. Το μεγάλο όπλο μας για την ........
αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, δεν είναι άλλο, παρά ΟΛΟΙ εσείς. Είναι το Προσωπικό των ΕΛΤΑ στο οποίο και θα στηριχτούμε.



Οι άνθρωποί μας, μαζί με τις υποδομές μας και τη συνδρομή της τεχνολογίας, είναι οι παράγοντες που μπορούν να μας οδηγήσουν στην ανάπτυξη, με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και να μας θωρακίσουν τόσο απέναντι στον ανταγωνισμό όσο και στην επερχόμενη απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς.



Επομένως, η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης είναι μονόδρομος. Και τα Έσοδα και η Ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι στόχοι που πρέπει απαραίτητα να επιτευχθούν.



Έχουμε τη βεβαιότητα ότι όλοι ΜΑΖΙ θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που περνάμε.



Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που υπηρετούμε μπορούν να ενισχύσουν τη δυναμική παρουσία τους και να κυριαρχήσουν στην ταχυδρομική αγορά, για τον απλό λόγο, ότι ΟΛΟΙ εμείς θέλουμε να υπάρχουμε στο ΜΕΛΛΟΝ.


      Ο Πρόεδρος                                          Ο Διευθύνων Σύμβουλος



Παναγιώτης Βουρνάς                                     Χρήστος Βαρσάμης