29 Μαρ 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ! ! !

Γράφει ο Χρήστος Μπούφης:

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τον Χαιρετισμό της Νέας Διοίκησης του ΕΛΤΑ, την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ, μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές, τότε που Διοίκηση και εργαζόμενοι ήταν ένα, τότε που όλοι μαζί είχαμε ένα κοινό όραμα, τότε που όλοι οι εργαζόμενοι πιστέψαμε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει τα ΕΛΤΑ να είναι μια ελλειμματική Επιχείρηση.

Τότε που με την συνεργασία Διοίκησης - Συνδικάτου και πάνω από όλα με την καθοριστική συμμετοχή των Εργαζομένων, το κοινό όραμα και ο στόχος επιτεύχθηκε.

Αυτό που με στεναχώρησε και που έλλειπε από τον Χαιρετισμό της Νέας Διοίκησης ήταν το γεγονός...
ότι δεν υπήρξε καμιά αναφορά στην Θυγατρική μας Εταιρία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι οι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ είναι ο πυλώνας για την Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα της μητρικής Εταιρίας ΕΛΤΑ μέσα σε μια σύγχρονη και Ανταγωνιστική Ταχυδρομική Αγορά.

Δυστυχώς οι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εδώ και αρκετούς μήνες υπολειτουργούν και τα ελλείμματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Αν και από τις αρχές του μήνα Φλεβάρη 2010, στην Εταιρία υπάρχουν όχι ένας, αλλά δύο Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ο ένας σε αναμονή αποχώρησης και χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες και ο άλλος άτυπα, περιμένοντας την επίσημη τοποθέτησή του μέχρι και σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτα προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος.

Σαν ένας απλός εργαζόμενος, που από την πρώτη στιγμή ίδρυσης και λειτουργίας των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΤΑ Α.Ε., βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή και βλέποντας μετά από δέκα χρόνια ανάπτυξης να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, σας παρακαλώ το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσετε  στον διορισμό Νέας Διοίκησης με σκοπό την αναδιοργάνωση της Εταιρίας.

Οι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ μπορούν, πρέπει να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν κυριαρχώντας στην αγορά των Courier, αποδεικνύοντας πρώτα από όλα ότι όλοι εμείς θέλουμε να υπάρχουμε στο μέλλον και ας περιμένουν κάποιοι την κατάρρευσή μας προκειμένου να μας εξαγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Ένα θέλω να πιστεύω, ότι :

Θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό και το στομάχι άδειο.

****Τα ακούτε ορέ φαντάσματα, ξέρετε εσείς ποιους εννοώ, όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί και περιμένουν σαν τα κοράκια να μας κατασπαράξουν.


Χρήστος Μπούφης
ένας απλός εργαζόμενος
στις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ