20 Ιαν 2022

Επεκτείνεται το κέντρο logistics του Public, προμήθεια και νέων μεταφορικών οχημάτων

O Όμιλος Olympia ανακοίνωσε επένδυση, ύψους 50 εκατ. ευρώ, στο νέο Public Group, με στόχο την επιτάχυνση του αναπτυξιακού και επενδυτικού πλάνου.

Βάσει της επένδυσης, ο Όμιλος Olympia θα ...

κατέχει πλέον το 98% του κοινοπρακτικού σχήματος Public-MediaMarkt στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η MediaSaturnHolding θα παραμείνει μέτοχος με ποσοστό 2%.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου Olympia, η οργανική ανάπτυξη του Public θα επιταχυνθεί με τη διεύρυνση του προϊοντικού μείγματος στο ενοποιημένο δίκτυο των 70 φυσικών καταστημάτων, στην καινοτόμα e-Commerce πλατφόρμα, αλλά και στο εξειδικευμένο Marketplace που λειτουργεί.

Το επενδυτικό πλάνο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα logistics, με επέκταση της σημερινής εγκατάστασης και την ενίσχυση του στόλου μεταφορικών οχημάτων της εταιρίας.

Στόχος η σημαντική βελτίωση της ταχύτητας διεκπεραίωσης των παραδόσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι επενδύσεις σε νέες δυνατότητες για τους καταναλωτές για παράδοση την ίδια μέρα, αργά το απόγευμα ή το Σάββατο

Πηγή: https://www.metaforespress.gr