25 Απρ 2017

«Εμπόλεμο» το ΠΑΣΟΚ: Γραμματέας κατά Προέδρου

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με την κόντρα να αγγίζει σήμερα… κορυφή. 
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Στέφανος Ξεκαλάκης, τα έβαλε με την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την ...
ότι ενώ καταγγέλλει τους μηχανισμούς, η ίδια προσπαθεί να στήσει έναν μηχανισμό μέσα στο κόμμα. 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, με φόντο και τις εντάσεις που αναδύθηκαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σάββατο, ο Στέφανος Ξεκαλάκης τόνισε: «Το διακύβευμα είναι αν θέλουμε ένα μικρό ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα υποτακτικών πολιτικών στελεχών, ή αν θέλουμε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη».
Στο μεταξύ σε χθεσινές του δηλώσεις στον Flash 96 είχε υποστηρίξει ότι όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πρέπει να εκφράζουν τις απόψεις τους «κι όχι να φεύγουν σαν κλέφτες». 
Επιπλέον, τόνισε ότι πρέπει να γίνουν μεγαλύτερα ανοίγματα στις άλλες δυνάμεις. «Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιον λόγο δεν μπορούμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι, με τους Οικολόγους - Πράσινους ενδεχομένως που είναι μια διακριτή δύναμη στην Ευρώπη, με διάφορες άλλες κινήσεις και συλλογικότητες του χώρου, και κυρίως με τους αδρανείς προοδευτικούς πολίτες». 
«Όλα πάνω στο τραπέζι, οι πολιτικές θέσεις, οι διαφοροποιήσεις, αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε μια μεγάλη παράταξη δυνατή και όχι απλά ένα κακέκτυπο της Ένωσης Κέντρου ή της ενωμένης Αριστεράς», κατέληξε. 
Πηγή: http://tvxs.gr