10 Μαρ 2016

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσακαλώτου – Χουλιαράκη με τους θεσμούς

Τις δικές τους προτάσεις για αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος έκαναν οι απεσταλμένοι των δανειστών 
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Χουλιαράκη με τους εκπροσώπους των θεσμών, με αντικείμενο τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου,...
«έθεσαν και οι θεσμοί τις δικές τους προτάσεις για το φορολογικό» και προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για μεθαύριο Σάββατο.
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου με τους εκπροσώπους των πιστωτών (παρουσία του υπουργού Οικονομικών), με θέμα το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό,  στις 11 το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, με αντικείμενο τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου για τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων».
Θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις για την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και τα κλειστά επαγγέλματα (14.30) και για τη σύσταση του νέου φορέα Δημοσίων Εσόδων (18.00).
Πηγή:http://www.newsbeast.gr