8 Φεβ 2016

«Στη δουλειά & στον αγώνα»: Περί όνου σκιάς... νέου ασφαλιστικού και απολύσεων στις τράπεζες (βίντεο)

Στην 15η εκπομπή, «Στη δουλειά και στον αγώνα», την εκπομπή για τον κόσμο της εργασίας, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργης Χρήστου, και μεταδίδεται από το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen, την ελεύθερη φωνή της κοινωνίας, μιλούν για τη μεγαλειώδη ....
συγκέντρωση της 4ης Φλεβάρη κατά του ασφαλιστικού Κατρούγκαλου αλλά και για τις επόμενες κινήσεις του κινήματος οι: Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Πασχάλης Μπακάλης, αγρότης από την Κατερίνη, και Σάκης Καραμάνος, αγρότης από το Μάνεση Αργολίδας.
Και οι τρεις τους, αναφερόμενοι σε όλα όσα λέει ο υπουργός Εργασίας για το ασφαλιστικό του (όχι μειώσεις, βοηθά τον κόσμο της εργασίας, τους αγρότες κτλ.) τονίζουν πως ο Γ. Κατρούγκαλος λέει ψέματα.
Επίσης, στην εκπομπή, μιλά για τις περίπου 10.000 απολύσεις που πρόκειται να γίνουν στις τράπεζες μέχρι τα τέλη του 2017 ο Αντώνης Καββαδίας, μέλος της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παρέμβασης στην ΟΤΟΕ και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο ΤΤ. Όπως τονίζει, οι απολύσεις τραπεζικών υπαλλήλων θα συνθλίψουν περαιτέρω το ασφαλιστικό σύστημα.
Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 06-02-16.

Πηγή: ΜΕΤΑ