22 Μαρ 2015

«Προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης το θέμα Κατρούγκαλου»

Σε συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης και πρωθυπουργού, μία ημέρα πριν το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου το δημοσίευμα για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης,...
Γιώργο Κατρούγκαλο.
«Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργο Κατρούγκαλο», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, επισημαίνοντας ότι η χρονική στιγμή δεν είναι καθόλου τυχαία.
«Γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης», προσθέτουν οι ίδιες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά», τονίζουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και καταλήγουν: «Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται».