25 Φεβ 2015

«Λουκέτο» επ’ αόριστον στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους Γιώργο Μποροβήλο, Σπύρο Καλογιάννη και Βαγγέλη Τοπολιάτη, στη διάρκεια της οποίας έγινε γνωστό ότι τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου διακόπτονται ....
επ' αόριστον.

Αφότου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και πήρε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει σε όσα θεωρεί απαραίτητα για να μπει ο χώρος σε διαδικασία κάθαρσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την προγραμματισμένη συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

Παρουσία λοιπόν του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννη, ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από ‘δω και πέρα για ν’ αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα εθνικά πρωταθλήματα -όχι για συγκεκριμένο διάστημα- αλλά έως ότου διαπιστωθεί ότι θ’ αρχίσουν να τηρούνται οι σχετικές δεσμεύσεις από τις ομάδες.

Ο υφυπουργός ανακοίνωσε μέτρα στους φορείς του ποδοσφαίρου κι η επανέναρξη των αγώνων θα εξαρτηθεί απ’ το πότε θα εφαρμοστούν.



Πηγή: topontiki.gr