18 Φεβ 2015

Θέλουν το κεφάλι του Γιάνη σε δίσκο…

Μιχαλού
«Φάλαγγα» μοιάζουν να θέλουν να περάσουν τον Βαρουφάκη οι κατά τα άλλα εταίροι μας με πρώτο και καλύτερο τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος έσκυψε για άλλη μια φορά να ψιθυρίσει στο αυτί ....

του «You just run out of money», δηλαδή «μόλις ξεμείνατε από λεφτά, κλείνει η κάνουλα».

Ο Βαρουφάκης με την γνωστή εκνευριστική για τους αντιπάλους του ψυχραιμία απάντησε με στίχο από ένα τραγούδι των Beatles που τραγουδούσε ο Paul McCartney: «Money can't buy me love»δηλαδή «τα λεφτά δεν μπορούν να εξαγοράσουν την αγάπη».

Έχουν φάει τα λυσσακά τους να τον βγάλουν από τα πόδια τους λέγοντας το μακρύ και το κοντό τους, για κάθε τι που κάνει ή και λέει… Σαν τις κυρά-Κατινούλες της γειτονίας!!!  Το τι λένε δεν λέγεται… Σταμάτα πια επαναστάτη, ξεδιάντροπε, ανάγωγε, παράλογε που δεν έχεις ιδέα ούτε από αγορές ούτε από πολιτική. Φτάνουν μάλιστα  στο σημείο να συμβουλεύουν τους Γερμανούς τουρίστες να μην κάνουν από τώρα κρατήσεις στην Ελλάδα γιατί περιμένουν Grexit με υποτίμηση της δραχμής και συνεπώς φτηνότερα πακέτα διακοπών!

Εδώ βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους εγχώριους πολιτικούς αστέρες-καλοθελητές, οι οποίοι με γραμμή Γερμανίας δεν κρύβουν διόλου τον «φθόνο» τους για αυτόν!!!

Όλα αυτά βέβαια γίνονται, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αποδόμησης που έδωσαν εντολή κύκλοι της καγκελαρίας, ώστε να αποδημήσουν την προσωπικότητα του αλλά και την επιχειρηματολογία του, το συντομότερο δυνατό, για να ξεμπερδεύουν μαζί του… Ακόμη και με παρασκηνιακές κινήσεις, για τη δημιουργία της εντύπωσης πως είναι το μεγάλο πρόβλημα στη διαπραγμάτευση… Είχαν μάθει βλέπετε σε yes sir Έλληνες οικονομικούς υπουργούς!!!

Βέβαια πίσω από τις δηλώσεις του πολλά βαρύ Σόιμπλε και του αγραμμάτου και με τα πλαστά πτυχία Ντάισελμπλουμ -οι οποίες έχουν λάβει την μορφή χιονοστιβάδας - όχι μόνο κατά του Βαρουφάκη αλλά πλέον και κατά της Κυβέρνησης αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού δεν κρύβεται τίποτα άλλο παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι δήθεν αφεντάδες της Ευρώπης αισθάνονται στριμωγμένοι.

Μάλιστα η σθεναρή στάση ολόκληρης της Ελλάδας κάνει τη χολή τους να πρήζεται επικίνδυνα για την υγεία τους…


Πηγή: topontiki.gr