15 Φεβ 2015

Aλληλεγγύη στην Ελλάδα, συγκεντρώσεις σε όλον τον κόσμο (photos)

Προφανώς δεν είμαστε μόνοι μας. Όχι πια!
Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης στις πλατείες όλου του κόσμου με τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να οργανώνονται και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα και την κρίσιμη μάχη της φαίνεται να αλλάζουν το κλίμα που επικρατούσε τόσα χρόνια....

Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των συγκεντρώσεων μπορείτε να μεταβείτε στο tweeter και το Hashtag #mazi.
Στο facebook στις ειδικές σελίδες που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να γίνουν γνωστές οι συγκεντρώσεις αναφέρεται ότι: «Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες αλλά και επιβεβλημένες στην Ευρώπη του Πολιτισμού !»
Δελτίο τύπου της πανελλαδικής ομάδας καλεσμάτων
7.000 νεκροί, 4.000.000 φτωχοί, 1.500.000 άνεργοι, 500.000 λουκέτα, 200.000 νέοι στη μετανάστευση, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία, κλείσιμο σχολείων, διάλυση νοσοκομείων, ταπείνωση, εξαθλίωση, φασισμός και αποικία. Θέλουμε πίσω τη χώρα μας και τη ζωή μας.
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!