13 Δεκ 2014

Τσίπρας: Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός του χάους

Επίθεση στη συγκυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για χάος στη χώρα και πολιτική σκλαβοπάζαρου, ενώ δεν παρέλειψε να καταστήσει σαφές ότι ο «χρόνος του τελειώνει, παρά την κινδυνολογική του έξαρση και τις απειλές κατά της...
Ελλάδας».
«Δεν θέλουμε να έρθουμε να εξαγγείλουμε αυτά που προτιθέμεθα να κάνουμε για τον τόπο. Θέλουμε όλοι μαζί να συναποφασίσουμε. Η επόμενη μέρα αφορά όλους τους Έλληνες. Κανένα πρόγραμμα όσο τέλειο κι αν είναι δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν εμπνεύσει αυτούς που θα κληθούν να το υλοποιήσουν», τόνισε αρχικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην περιφερειακή σύσκεψη της Κρήτης, συμπληρώνοντας:
«Όσο κι αν γαβγίζουν το καραβάνι προχωρά και θα φτάσει στο στόχο του. Ο πολιτικός τους χρόνος έχει ήδη τελειώσει. Ο κ. Σαμαράς όχι μόνο χθες θυμήθηκε πάλι το Greexit αλλά έφτασε σε κινδυνολογική του έξαρση να απειλεί τους Έλληνες και να εκλιπαρεί τις αγορές να επιτεθούν, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην Ελλάδα.
Ο κ. Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός του χάους γιατί συμπεριφέρεται και παρακαλάει για αυτό. Χάος στην αγορά εργασίας που την κατάντησε με την πολική του σκλαβοπάζαρου. Ο πρωθυπουργός της χώρας καλεί τους ίδιους τους βουλευτές του να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. Τα ψέματα τελείωσαν, εξαντλήθηκαν».
«Δεν είναι ούτε και 1983 για να πετύχουν τα σχέδια αποστασίας τα οποία γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα του κ. Σαμαρά και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Θυμηθείτε, στις εκλογές του 2012 έλεγαν ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταβληθεί η δόση, δεν θα έχουμε συντάξεις… Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε, αλλά ποια ήταν η αλήθεια; Η δόση πράγματι δεν κατεβλήθη παρά 7 μήνες αργότερα και μάλιστα σε δύο κομμάτια. Είπαν ψέματα. Έλεγαν ότι η χώρα θα ξεφύγει από βασικά αγαθά. Έλεγαν ψέματα προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:  «Προειδοποιούμε όσοι επιλέξουν να παίξουν με τη σταθερότητα της χώρας θα πληρώσουν βαρύ τίμημα και όχι μόνο πολιτικές. Θα πληρώσουν ακριβά όσοι παίζουν με την οικονομική σταθερότητα της χώρας. Ο πανικός τους πια δεν κρύβεται. Τους απασχολεί μόνο η καρέκλα τους».
Πηγή: http://www.newsbomb.gr