28 Οκτ 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν στα δυτικά και νότια της χώρας από σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.Οι περιοχές που θα επηρεαστούν θα είναι το Ιόνιο, κυρίως γύρω από την...
Κέρκυρα, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η περιοχή των Κυθήρων και η Κρήτη.«Δεν θα είναι οι χειρότερες βροχές που έχουμε δει ωστόσο είναι πιθανό κάποιες περιοχές να αντιμετωπίσουν προβλήματα», δήλωσε σχετικά στο Αθηναϊκό Πρακτορείου Ειδήσεων ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος.
Αύριο τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις ίδιες περιοχές, ενώ βροχερός αναμένεται ο καιρός και στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία. Βροχές αναμένονται και στην Αττική «αλλά χωρίς την ένταση των φαινομένων που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες», όπως επισημαίνει ο κ. Λάλος.

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ βελτίωση θα σημειωθεί από την Παρασκευή σταδιακά από τα βορειοδυτικά της χώρας και κυρίως το Σάββατο, οπότε οι βροχές θα εξασθενήσουν και θα δώσουν τη θέση τους σε βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας. 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr