30 Οκτ 2013

Μείωση 6,6% στον κύκλο εργασιών της ΤΝΤ το γ΄ τρίμηνο. -5,5% η Ευρώπη

Η TNT Express ανακοίνωσε πτώση 25% στα καθαρά κέρδη γ΄ τριμήνου, λόγω της μείωσης των εσόδων, υπογραμμίζοντας ότι θα λάβει περαιτέρω βήματα για να βελτιώσει τις δραστηριότητές της, καθώς οι συνθήκες της αγοράς συνεχίζουν να είναι δύσκολες.
Η ΤΝΤ ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη ....
διαμορφώθηκαν στα 6 εκατ. ευρώ, από τα 8 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περσινή περίοδο, καθώς τα έσοδα υποχώρησαν 6,6% στα 1,62 δισ. ευρώ, εξαιτίας (κυρίως) της πίεσης των τιμών στις βασικές ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται.
«Ενώ κάποιοι τομείς εμφανίζουν καλύτερες αποδόσεις, συνολικά οι συνθήκες παραμένουν απαιτητικές και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Επομένως, αναπτύσσουμε περαιτέρω πρωτοβουλίες για να ενισχύσουμε τη λειτουργική μας θέση και τη θέση μας στην αγορά», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tex Gunning.
Για το σύνολο του έτους, η πρόβλεψη της εταιρείας είναι ότι η Ευρώπη και η Αμερική θα παρουσιάσουν λειτουργικές ζημιές, ενώ η Ασία, η Μέση Ανατολή και η Αφρική θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Aναλυτικά, οι επιδόσεις στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Β. Βεγιάζη
Πηγή: metaforespress.gr