17 Μαρ 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Γράφει ο Χρήστος Μπούφης:
Διάβασα στην ιστοσελίδα της ΠΑΚ και είδα και ένα βιντεάκι  κάποιους να βρίζουν και να γιαουρτώνουν τον αξιότιμο Αντιπρόεδρο της Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης  - κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο -  το βράδυ της Τετάρτης, 16 Μαρτίου την ώρα που έτρωγε με την παρέα του σε... μια ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.
Στη συνέχεια για να τον φυγαδέψουν με ασφάλεια χρειάστηκε ολόκληρη διμοιρία ανδρών των ΜΑΤ.
Δεν θα σχολιάσω την ενέργεια αυτού ή αυτών που τον έβριζαν… που τον γιαούρτωσαν…..  αυτό ας το κάνει ο καθένας μόνος του.
Εγώ αναρωτιέμαι  - πως είναι δυνατόν σήμερα -  να μην μπορεί κανένας πολιτικός να κυκλοφορήσει ελεύθερα…  μόνος του… και χωρίς προστασία.
Πως είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι του λαού - οι δημοκρατικά εκλεγμένοι -  να γιαουρτώνονται και να βρίζονται από το ίδιο το λαό που τους ψήφισε που τους έστειλε να τον εκπροσωπήσουν στη Βουλή  - στο Ναό της Δημοκρατίας  -   στην σημερινή Σοσιαλιστική Κυβέρνηση.
Φίλες και Φίλοι.
Ειλικρινά λυπάμαι γιατί  αυτοί που κάποτε υπήρξαν το όραμα του Λαού… αυτοί που κάποτε υπήρξαν τα πρότυπα για τον Λαό… σήμερα αποξενώθηκαν τόσο πολύ από το όραμα του Λαού … από το όραμά τους… έτσι ώστε να καταφέρουν  -  να καταντήσουν  να βιώνουν την ίδια του - τους τη καταστροφή σαν ύψιστη ηδονή…..
Δυστυχώς για το Λαό μετέτρεψαν την Πολιτική και τον Σοσιαλισμό σε όραμα του εαυτού τους….
Η κρίση δεν είναι πλέον μέσα στο Σύστημα… αλλά είναι  κρίση του ίδιου του Πολιτικού Συστήματος…
Αυτό είναι το είδος της αισθητικοποίησης της Δημοκρατίας -  που εφαρμόζει σήμερα ο Σοσιαλισμός και η Παγκοσμιοποίηση….
Δεν ξέρω αν αληθεύει  ότι,  ο παππούς του Πάγκαλου είχε πει - αν ήξερα ποιοι είναι οι Έλληνες θα τους κυβερνούσα από Λοχίας…. αλλά αυτό που ταιριάζει στην  περίπτωση του εγγονού είναι :
Πως καταντήσαμε Λοχία…. ποιός είμαι εγώ…. ποιος είσαι εσύ….
Χρήστος Μπούφης
αθεράπευτα ρομαντικός