3 Οκτ 2010

Υπάρχει κι ο δρόμος του αγώνα ! ! !


Γράφει ο Νίκος

Mαλλον απογοητευτικα ειναι τα μαντατα που ακουσαμε για το τι μελλει γενεσθαι στα ΕΛΤΑ στην προχθεσινη συνδιασκεψη και μαλιστα δια χειλεων της ιδιας της ηγεσιας της Ομοσπσνδιας.!!

Σε μια ομιλια-τοποθετηση του Προεδρου του Συνδικατου που αν εκλεινες τα ματια δεν θα ξεχωριζες αν ηταν ομιλια του Διευθυνοντος Συμβουλου....ξαναδιατυπωθηκε η γνωστη σε ολους αποψη
*η αλλαζουμε η βουλιαζουμε*.

Αναλυοντας την κατασταση της παγκοσμιας οικονομικης κρισης, των επιπτωσεων που εχει στην Ελληνικη οικονομια και τις συνθηκες υφεσης που εχουν δημιουργηθει.. κατεληξε στο συμπερασμα οτι τα ΕΛΤΑ βρισκονται στη δυνη των σχεδιων αυτης της Κυβερνησης που περιλαμβανουν: πωληση του 39 %, την πληρη ανατροπη των....
εργασιακων σχεσεων,την περικοπη εξτρα αμοιβων (νυχτερινα,Κυριακες,υπερωριες) και το κυριοτερο την ουσιαστικη καταργηση των ΣΣΕ, του ΓΚΠ και του Οργανογραμματος που ισχυουν σημερα.

Αν υποθεσουμε οτι η καθετη αντιθεση των αλλων παραταξεων σε μια τετοια προοπτικη ειναι ζητημα αντιπολιτευτικης τακτικης,εχει ενδιαφερον να δουμε την σταση της πλειοψηφικης ΠΑΣΚΕ απεναντι στο ζητημα.                
Κατα τη γνωμη μου,εφαρμοστηκε η παγια τακτικη της παραταξης αυτης.
Για να μη φανει απροκαλυπτα ενδοτικη σε καθε Κυβερνητικη εντολη, δημιουργησε για αλλη μια φορα ενα ψευτοδιλημμα κι αυτο θολο και διφορουμενο.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Τι ειχες Γιαννη...τι ειχα παντα.

Η ηγεσια της ΠΟΣΤ μας καλει ν απεμπολησουμε συνειδητα οτι απεμεινε διασφαλισμενο,να βαλουμε πλατη αλλη μια φορα υποχωροντας, με την ελπιδα οτι αν συμβουν ολα αυτα μπορει και να γλυτωσουμε την ιδιωτικοποιηση.

Ουτε η πιο στιγνη Διοικηση δεν θα τολμουσε να εκφρασει τοσο κυνικα αυτον τον εκβιασμο.!!! ΚΡΙΜΑ !!

Αν και θαυμασα την ικανοτητα μερικων απο εσας να παρουσιαζετε τη σταση σας ως μονοδρομο,αν και παραδεχτηκα το ταλεντο μερικων απο εσας σε διαφορα κρεσεντο επαγγελματικων ομιλιων, η ουσια ειναι οτι δεν με πεισατε !!
(Αλλωστε για μενα δεν υφισταται θεμα κομματικης πειθαρχιας).
Αν δεν σας ειναι χρησιμη η γνωμη μου,πεταχτε την στα σκουπιδια.αλλιως θελω να σας θυμισω...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!!!!