1 Νοε 2009

Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιοι...........

Διάβασα σήμερα το πρωί στον Κυριακάτικο Τύπο και τα πήρα στο κρανίο ότι:
Η ανακαινισμένη αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων άνοιξε τις πύλες της για πρώτη φορά όχι για κάποια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. ή κάποιου άλλου κόμματος προκειμένου να συζητήσουν για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες και τη Χώρα γενικότερα, αλλά άκουσον..... άκουσον..... για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση 93 αυτοκινήτων της Βουλής στους νέους βουλευτές που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, αξίας χιλιάδων ευρώ το καθένα, όπως lexus 450h... Mercedes E200 ... BMW 520... Saab 9,5.... Audi A6 κ.α. ήταν μερικά απο αυτά που κληρώθηκαν.
Υπήρξε και αγωνία στη κλήρωση !!!!
και κάποιοι έφυγαν δυσαρεστημένοι γιατί δεν πήραν το αυτοκίνητο που ήθελαν.....
Το παράδειγμα του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος εγκατέλειψε την πρωθυπουργική αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και ενεργοβόρα λιμουζίνα με ένα υβριδικό αυτοκίνητο Toyota Prius 1600cc.... λίγοι ακολούθησαν με πρώτο και καλύτερο τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ι. Ραγκούση.. ο οποίος και δήλωσε ότι: δεν θέλει να συνηθίσει σε προνόμια που δεν θα μπορεί να τα έχει όταν δεν θα βρίσκεται στην εξουσία.....
Δεν ξέρω γιατί αλλά διαβάζοντας όλα αυτά....στο μυαλό μου ήλθε ένα σύνθημα που είδα γραμμένο πριν λίγο καιρό σε ένα τοίχο:

Ζήτω τα μπαλόνια και περισσότερη τροφή για τα κουνέλια ...

Καλό μήνα σε όλους
Μπούφης Χρήστος
ένας απλός εργαζόμενος