29 Σεπ 2009

29/09/2009 ώρα 00:01 - Η Ολυμπιακή που ξέραμε δεν υπάρχει πια!

Ένας κόμπος στο λαιμό με πνίγει, η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω την θλίψη μου, μα συνάμα και την αγανάκτηση μου.

Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν με κάθε τρόπο εδώ και χρόνια, στην αρχή να απαξιώσουν και στην συνέχεια να διαλύσουν τον εθνικό μας αερομεταφορέα.

Επιτέλους τα κατάφεραν, από σήμερα μπορούν να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι ! ! !

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ που αποτελούσε το σημείο αναφοράς όλων των Ελλήνων, όπου κι αν κατοικούσαν στον πλανήτη, δεν υπάρχει πια!

Η εταιρία που έφερε τη δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την χούντα, η εταιρία που μας θύμιζε με το όνομα της και το σήμα της το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της ανθρωπότητας. Η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο δεν θα ξαναπετάξει.


Οι πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να την κρατήσουν ζωντανή και βιώσιμη.
Αφού την ξεζούμισαν καλά - καλά, χρησιμοποιώντας την για τις κρατικές και τις κομματικές τους ανάγκες, έναντι πινακίου φακής, την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα.

Την Κυριακή έχουμε εκλογές και πολλοί από αυτούς που συνέβαλαν στο λουκέτο της Ολυμπιακής ζητούν την ψήφο μας για να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά της χώρας και να σώσουν την πατρίδα μας.

Αυτοί δεν μπόρεσαν να νοικοκοιρέψουν και τελικά να σώσουν μια εταιρία με έξι χιλιάδες εργαζόμενους, που αποτελούσε εθνικό κεφάλαιο, θα σώσουν την Ελλάδα ; ; ;