12 Αυγ 2009

Πρόβλημα με την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ

Από την εφημερίδα Ριζοσπάστης

Την αντίθεσή της στην υπολειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αλεξάνδρεια του Νομού Ημαθίας εξαιτίας της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων των ΕΛΤΑ στα πλαίσια των πολιτικών της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, διατυπώνει σε σχετική ανακοίνωση η ΚΟ Αλεξάνδρειας Ημαθίας του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση τονίζει ότι το ΚΚΕ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει πως η υλοποίηση των κατευθύνσεων της ΕΕ θα στρεφόταν εναντία στα συμφέροντα του λαού, στα εργασιακά, κοινωνικά του δικαιώματα.

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι στην Αλεξάνδρεια, λόγω υπολειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, καθίσταται αδύνατη η διανομή της αλληλογραφίας.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι διότι αδυνατούν να εκπληρώσουν υποχρεώσεις μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα με οφειλές προς το Δημόσιο, ΤΕΒΕ,ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ.» σημειώνει η Οργάνωση.

Η ΚΟ Αλεξάνδρειας Ημαθίας του ΚΚΕ για το πρόβλημα της υπολειτουργίας των ΕΛΤΑ, καλεί το λαό της Αλεξάνδρειας να οργανώσει τον αγώνα του προκειμένου να διεκδικήσει ενιαίο, δημόσιο φορέα επικοινωνιών, με το απαραίτητο, μόνιμο προσωπικό, με δωρεάν υπηρεσίες στο λαό, χωρίς την εμπλοκή καμιάς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Να καταδικάσει την εφαρμοζόμενη αντεργατική πολιτική.