22 Ιαν 2022

Kάλαντα από τα ΕΛΤΑ στις 17 Ιανουαρίου!

Τα παιδιά που έστειλαν γράμμα στον Αη Βασίλη από τις αρχές Δεκεμβρίου, έλαβαν κάρτες για τα Χριστούγεννα στις 17 Ιανουαρίου.

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι φωνές που διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στις αποστολές των ΕΛΤΑ και δημιουργούν προβλήματα και δυσλειτουργίες, ειδικά όταν αφορούν τιμολόγια των ΔΕΚΟ, αλλά και μηνιαίους ... λογαριασμούς τραπεζών.

Τους τελευταίους μήνες ειδικά δεν είναι οι λίγοι αυτοί οι καταναλωτές που καταλήγουν να πληρώνουν έξτρα χρήματα καθυστερήσεων, εν είδει τόκων, στις τραπεζικές κάρτες τους γιατί δεν λαμβάνουν ποτέ εμπρόθεσμα τις επιστολές με το μηνιαίο ποσό.

Εκεί, όμως, που το τερμάτισαν τα ΕΛΤΑ ήταν στην αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών στα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες φέτος είχαν θέμα τα κάλαντα, μια κατά τ’ άλλα πολύ ωραία κίνηση από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, και έφτασαν στα σπίτια τους μετά τα… μέσα Ιανουαρίου.

Και ναι μεν οι ευχές έχουν αξία, όποτε και αν φτάνουν, ωστόσο αυτή η αργοπορία επιβεβαιώνει ένα γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει και θα πρέπει να λυθεί, πριν γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Γιατί δεν μπορείς να επενδύσεις στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη και να έχεις θέμα, εν έτει 2022, στα βασικά.

Πηγή: https://www.businessnews.gr