3 Ιαν 2022

Μια μεγάλη περιοχή χωρίς ΕΛΤΑ!

Οι κάτοικοί της βλέπουν να έρχονται... παραπεταμένοι λογαριασμοί που έχουν λήξει, δέματα να πηγαινοέρχονται και γενικά μια σημαντική υπηρεσία ειδικά για τους ηλικιωμένους να μένει ακάλυπτη.

Ένα μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή Κοκκίνη Χάνη- Γούρνες - Βαθειανός Κάμπος του Δήμου Χερσονήσου, έχει προκύψει εδώ και περίπου 1,5 μήνα καθώς οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς ταχυδρομείο!
...

Όπως καταγγέλουν στο Cretalive χωρίς κάν καταλάβουν πως, πάνω από 5000 κάτοικοι της περιοχής είδαν (τον ιδιώτη συνεργαζόμενο που τους εξυπηρετούσε ) να μην καλύπτει την περιοχή με αποτέλεσμα να απευθύνονται είτε στη Xερσόνησο είτε στο Ηράκλειο για να παραλάβουν το ταχυδρομείο!

Έτσι βλέπουν να έρχονται παραπεταμένοι λογαριασμοί που έχουν λήξει, δέματα να πηγαινοέρχονται και γενικά μια σημαντική υπηρεσία ειδικά για τους ηλικιωμένους να μένει ακάλυπτη.

Απευθύνθηκαν οι κάτοικοι στο περιφερειακό τμήμα των ΕΛΤΑ, απάντηση δεν πήραν και αφού είδαν κι απόειδαν απευθύνθηκαν τελικά στο Cretalive με την ελπίδα πως η δημοσιοποίηση του προβλήματος θα μπορούσε να δώσει λύση!

Πηγή: https://www.cretalive.gr