28 Νοε 2021

Κάλεσμα για παρέμβαση στο ΚΔ Κρυονερίου απέναντι στις προκλήσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ

Κάλεσμα στην παρέμβαση στις 9 μ.μ. στο Κέντρο Διανομής Κρυονερίου απευθύνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών νομού Αττικής, στους εργαζόμενους σε ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier, ως απάντηση στη διοίκηση των ΕΛΤΑ που σήμερα κάλεσαν τους ...εργαζόμενους εσπευσμένα και εκτός της βάρδιας να πάνε για δουλειά στο ΚΔ Κρυονερίου στις 10 μ.μ.

«Με τι θράσος η διοίκηση του κρατικού ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ COURIER καλεί εργαζόμενους για δουλειά εκτός της βάρδιας τους και μάλιστα τους εργαζόμενους που πριν δυο μέρες στον ΟΜΕΔ δήλωνε με θράσος ότι δε τους αναγνωρίζει ως δικούς της εργαζόμενους;

Είναι έκθετη και η διοίκηση και η κυβέρνηση με την κατάσταση και τους χειρισμούς τους. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μη μασήσουν, να μη πάνε για δουλειά. Όσοι πάνε στις 10 μ.μ., τα χαράματα 12.01 π.μ. να δηλώσουν απεργία και να φύγουν. Επίσης η βραδινή βάρδια τη Δευτέρα το βράδυ πάει για δουλειά στις 00.00 και όχι στις 10 μ.μ.μιας και καλύπτονται από την απεργία», τονίζει το ΣΕΤΤΑ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία των εργαζομένων σε ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier.

Την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων έχουν εκφράσει το ΣΕΤΗΠ, η ΕΛΕΠΑ, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Πηγή: https://www.902.gr