23 Οκτ 2017

Οι εκλογές στη Δυτική Μακεδονία

Μεγάλη άνοδος για την παράταξη μας….
Την δεύτερη θέση κατέλαβε το ψηφοδέλτιό που κατέβασε η παράταξή μας, στις εκλογές του σωματείου Εργαζομένων  Δυτικής Μακεδονίας διπλασιάζοντας τις δυνάμεις του..
Παρά τον πόλεμο λάσπης και το κλίμα εκφοβισμού που καλλιέργησαν ¨οι νόμιμοι ιδιόκτητες¨ της περιοχής, όπως θεωρούν τους εαυτού τους, χρησιμοποιώντας ...
κάθε μέσο , συνδικαλιστικά ανήθικες πρακτικές, πολλές φορές με λόγο ακραίο, διχαστικό, μπόλικη κινδυνολογία, ψέματα και υπερβολές, χωρίς να τολμήσουν να πουν μια λέξη για το πώς φτάσαμε ως εδώ αλλά ούτε και να κάνουν μια στοιχειώδη αυτοκριτική καθώς  δεν έπεσαν σήμερα ως κομήτες στο Ταχυδρομείο, προσπάθησαν να υφαρπάξουν την ψήφο των συναδέλφων.  
Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εργαζόμενοι έδωσαν την δική τους απάντηση και  τους γύρισαν την πλάτη, κυρίως στις δυνάμεις που εκφράζουν έναν πρωτοφανή συνδικαλιστικό λαϊκισμό και μια τυφλή αντιπολίτευση προτάσσοντας ένα τεράστιο ΟΧΙ  για τα πάντα !!!!  
 Η παράταξή μας σεβόμενη το αποτέλεσμα, θα αναλάβει εποικοδομητικό ρόλο, θα αναδείξει περαιτέρω τα προβλήματα και θα διεκδικήσει λύσεις. Ελπίζουμε πως και οι άλλες παρατάξεις θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που με την ψήφο τους μας ανέδειξαν δεύτερη δύναμη.. και να είναι σίγουροι πως θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όσους μας άκουσαν, αντιπαρατέθηκαν με επιχειρήματα και στήριξαν άλλα ψηφοδέλτια. Σεβόμαστε απόλυτα την επιλογή τους και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως τα προβλήματα είναι κοινά και είμαστε στην ίδια πλευρά.
Οι τεχνικές οξύνσεις και η ¨μάχη της καρέκλας¨ μας αφήνουν αδιάφορους.
Aναλύοντας τα αποτελέσματα τον εκλογών, σε σύνολο 231 συναδέλφων που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ψήφησαν 210 , έγκυρα  208 ψηφοδέλτια και 2 άκυρα. Οι συνδυασμοί που έλαβαν μέρος στις εκλογές είναι, η Ταχυδρομική Ενότητα(ΠΑΣΚΕ),Ανεξάρτητη Κίνηση(ΔΑΚΕ),ΠΑΚ και Δυναμική Ανανεωτική Κίνηση(ΔΑΚ) και έλαβαν τους παρακάτω ψήφους:
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ (ΠΕΡ/ΚΟ)ΔΣ ΕΔΡΕΣ ΕΕ ΕΔΡΕΣ ΠΟΣΤ
ΠΑΣΚΕ 83 6 2 2
ΠΑΚ 60 5 2 2
ΔΑΚΕ 46 3 1 1
ΔΑΚ 19 1 - -
Για τα τοπικά σωματεία τα οποία είναι πενταμελή, η παράταξη μας εκλέγει :

2 μέλη κοζανη,2 στην Ημαθία ,2 στην Πέλλα και 1 στην Φλώρινα