29 Μαΐ 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Πανελλήνια Ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΤΑ Courier για το δίκτυο των πρακτόρων της

Με την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης,  της διοίκησης του Ομίλου ΕΛΤΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier, στελεχών της εταιρίας αλλά και  πρακτόρων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Πανελλήνια Ημερίδα με θέμα «ΕΛΤΑ Courier: ...
Εταιρική Επικοινωνία- Πρακτορεία».
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, υποδέχτηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, «Αθηναΐς», τους κυρίους Παναγιώτη Σκούτα, Δ/ντη του γραφείου  του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά και Κωνσταντίνο Μπουλμέτη, Δ/ ντη του γραφείου του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη, την Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομίων, Ευφροσύνη Σταυράκη και Ιωάννη Ζαρολιάγκη, πλήθος στελεχών του ομίλου ΕΛΤΑ, αλλά και 124 πράκτορες απ' όλη την Ελλάδα.  
Στόχος της ημερίδας ήταν τόσο η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην εταιρία και το δίκτυο των πρακτορείων της, όσο και η εκπαίδευση των πρακτόρων, σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις και προσανατολισμό της ΕΛΤΑ Courier.
Την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο «οικοδεσπότης» της, ο κύριος Φειδοπιάστης, ο οποίος ανέλαβε να απευθύνει τον πρώτο χαιρετισμό. «Όπως λέει και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από δύο πράγματα δεν μπορείς να ξεφύγεις: από το πρωτόκολλο και από τον εαυτό σου. Μπορείς, όμως, να τα αλλάξεις. Σήμερα  προτείνω να τα ανατρέψουμε και τα δύο. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας. Από τον παλιό εαυτό που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί η κοινωνία αλλάζει, οι εξελίξεις τρέχουν  κι εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά. Σήμερα, εγκαινιάζουμε την πρώτη επαφή μας με σας, τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, και –εν μέρει- τους συναδέρφους μας, τους πράκτορες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.  Από εδώ και πέρα η μεταξύ μας επικοινωνία μπαίνει σε νέα τροχιά. Αυτή είναι μόνο η αρχή και δεσμευόμαστε πως αυτές οι συναντήσεις μας θα γίνονται συχνότερα».
Ολοκληρώνοντας, ο κύριος Φειδοπιάστης έδωσε τον λόγο στον κύριο Παναγιώτη Σκούτα για να απευθύνει το σύντομο χαιρετισμό του, ενώ  στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κυρία Ευφροσύνη Σταυράκη, Πρόεδρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρης Αποστολάκος, ο οποίος μίλησε για το νέο όραμα και την επόμενη μέρα της εταιρίας.
Πηγή: http://newpost.gr