21 Ιαν 2017

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για την επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

«Λογικός ο πανικός της Ν.Δ. μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής. Οι πολιτικές της ευθύνες για τη συγκρότηση του αμαρτωλού τριγώνου της διαπλοκής αποκαλύφθηκαν» αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με ...
την Εξεταστική της Βουλής για την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ. Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:
«Είναι εκείνοι που ευθύνονται για τα δάνεια 401 εκατομμυρίων ευρώ σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ από τις διαδοχικές κυβερνήσεις του δικομματισμού και για τη δανειοδότηση των ΜΜΕ με «αέρα». Είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκης ο μέτοχος της εταιρίας ΚΗΡΥΞ ΑΕ που επί 11 χρόνια δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την τράπεζα για να αποπληρώσει το δάνειό της. Πρόκειται για μπαταξήδες με τη βούλα, αλλά λένε και ανέκδοτα, αναφερόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνωρίζουν ότι το μοναδικό δάνειο που έχει πάρει, με υπόλοιπο 7 εκατομμύρια, αποπληρώνεται κανονικά».
«Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το χρεοκοπημένο κόμμα της Ν.Δ. και ο χρεοκοπημένος της πρόεδρος, που θέλουν να σώσουν τη χώρα, εκείνοι που σήμερα προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια, ενώ γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής προέκυψαν στοιχεία για τέλεση σωρείας ποινικών αδικημάτων που εμπλέκουν και πολιτικά πρόσωπα - και συγκεκριμένα τους οικονομικούς υπευθύνους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, τις ευθύνες των οποίων θα προσωποποιήσει η δικαιοσύνη» εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
«Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα θα συνεχιστεί στο επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης. Πραγματικά ελπίζουμε ότι οι εισαγγελείς και οι ανακριτές που θα αναλάβουν τις υποθέσεις, δεν θα διαπιστώσουν εμπλοκή και πρώην υπουργών, διότι τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο για τη Ν.Δ. Η αυλαία έπεσε για την εξεταστική επιτροπή, όχι για τη δικαιοσύνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:

Η ΝΔ για την επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια

Πηγή: http://www.enikos.gr