24 Ιαν 2017

Νέες προθεσμίες για αιτήσεις συμμετοχής στον ΑΣΕΠ

Οι προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016 ανακοινώθηκαν 
Τις νέες προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στις προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016 ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, ενώ εκκρεμεί ανάλογη ανακοίνωση και για την προκήρυξη 7Κ/2016. Για την προκήρυξη 5/Κ, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ...
παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Πρόκειται για 80 προσλήψεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ ΑΕ).
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έως και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου παρατείνεται η αντίστοιχη προθεσμία για την προκήρυξη 6Κ που αφορά σε 93 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, παρατείνεται και για τις δύο προκηρύξεις μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Οι παρατάσεις δόθηκαν, καθώς προκλήθηκαν δυσχέρειες στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, εξαιτίας υπερφόρτωσης του συστήματος λόγω μαζικού ενδιαφέροντος υποψηφίων, κυρίως για την προκήρυξη 7Κ/2016 που αφορά σε 1.666 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ εκπαιδευτικών κατηγοριών σε φορείς του υπουργείου Υγείας (νοσοκομεία, ΕΟΦ).
Πηγή: http://www.newsbeast.gr