19 Δεκ 2016

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Κλείσε το κινητό πριν σου δώσει γραμμή ο Σόιμπλε

Σκληρή επίθεση
Σκληρή επίθεση εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παίζει το παιχνίδι του Σόιμπλε ενώ αφήνει αιχμές και για τις σχέσεις του με τη γερμανική Siemens. Πηγές του ...
Μεγάρου Μαξίμου αναφερόμενες στη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνουν ότι «δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον κ. Μητσοτάκη. Έχει το θράσος να εγκαλεί τον πρωθυπουργό για την εφάπαξ 13η σύνταξη για 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχους, την ώρα που ο ίδιος δεν την υπερψήφισε!».
Αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε γραμμή από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι άλλαξε την απόφαση της ΝΔ στην ψηφοφορία για την 13η σύνταξη «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών που του έδωσαν τη σχετική εντολή». 
«Και θέλει να κυβερνήσει... Πως; Μέσω τηλεφώνων; Αν και έχει βαθιά εμπειρία από τηλέφωνα και τηλεφωνικά κέντρα, γερμανικά!», τονίζουν επιπλέον, οι ίδιες πηγές, αφήνοντας αιχμές για σχέσεις του αρχηγού της ΝΔ με τη γερμανική Siemens.
«Κατανοούμε, βέβαια, και τα εσωκομματικά του. Δεν ψήφισε την ‘μονομερή ενέργεια’ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά μετά τις οξύτατες εσωτερικές αντιδράσεις, αναγκάζεται να ψηφίσει την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος της προσφυγικής κρίσης. Του συστήνουμε, βέβαια, να κλείσει το κινητό του μέχρι να ψηφιστεί ο ΦΠΑ από τη Βουλή - για να μην αλλάξει και πάλι άποψη μετά από τηλεφώνημα…», προσθέτουν από το Μαξίμου.
«Όσον αφορά στα περί ανηθικότητας, θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλός διότι οι πολίτες ακούν, βλέπουν και καταλαβαίνουν. Την ώρα που ο πρωθυπουργός τύγχανε ευρείας στήριξης στις Βρυξέλλες και έδινε μάχη για να στηριχθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ο ίδιος εκλιπαρούσε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ‘βάστα Σόιμπλε’, συνεχίζοντας τον ανένδοτο όχι κατά της κυβέρνησης αλλά κατά της χώρας. Μήπως και του πετάξουν κανένα ξεροκόμματο εξουσίας. Μάταια…», καταλήγουν.
Πηγή: http://tvxs.gr