2 Δεκ 2016

ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: Στη «συμφωνία αλήθειας» περιλαμβάνεται και η πλαστοπροσωπία;

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό λαθροχειρίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας ...
του συνδικαλιστικού κινήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, ενώ επιτίθεται στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος.
Συγκεκριμένα, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, έστειλε "αντικαταστάτη" στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.
Για... κακή το τύχη, όμως, ο "αντικαταστάτης", ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.
Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη "συμφωνία αλήθειας" που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα, για όλα "φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς"...».

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μητσοτάκης ζήτησε τις παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ έπειτα από καταγγελία για λαθροχειρία στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ: Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη

Πηγή: http://www.enikos.gr