2 Δεκ 2016

Συνέδριο ΑΔΕΔΥ: Συνελήφθη μέλος της ΔΑΚΕ και παραιτήθηκε ο γραμματέας οργανωτικού!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας! Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένα στέλεχος της ΔΑΚΕ γιατί επιχείρησε να ψηφίσει για λογαριασμό του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ! 
Η ένταση ήταν μεγάλη και οδήγησε σε προσωρινή διακοπή περίπου μισής ώρας την διαδικασία, για την εκλογή ...
προεδρείου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης που ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, απουσίαζε από το χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Όμως ένα άλλο στέλεχος της ΝΔ, ο Απόστολος Παπαντώνης, μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, προσπάθησε με το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου να ψηφίσει αντ' αυτού!
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος όμως κατάλαβε ότι δεν επρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και ζήτησε την σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε.
Όπως σημειώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της απερχόμενης διοίκησης ΑΔΕΔΥ, το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και υπάρχει φόβος, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, ότι συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν για το περιστατικό: «Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».
Πηγή: http://www.newsit.gr