17 Νοε 2016

Ο Καμμένος για τη δήλωση της Μπακογιάννη σχετικά με τον Σόιμπλε

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής  Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό "απρεπής" που χρησιμοποίησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με δήλωση του υπουργού Οικονομικών της ...
Γερμανίας για το ελληνικό χρέος, ανέφερε: «Λίγο αργά το χαρακτήρισε η κ. Μπακογιάννη και τέλος πάντων η στροφή αυτή της ΝΔ από εχθές που κατάλαβε επιτέλους ότι αποτελεί εθνική θέση το θέμα της διαγραφής του χρέους, θα βοηθήσει πράγματι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης». 
«Λυπούμαι όταν βλέπω την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και ξένοι ηγέτες του επιπέδου των Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έρχονται εδώ να βοηθήσουν την πατρίδα μας και όχι την κυβέρνηση και με λόγο σαν αυτόν τον οποίο εκφώνησε χθες στο Ίδρυμα Νιάρχος, την ίδια ώρα να υπάρχουν συνεντεύξεις σε ομογενειακά μέσα και να ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης. Εδώ χρειάζεται ενότητα και εθνική θέση. Έστω και αργά, κάποια στελέχη της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη, φαίνονται να έρχονται κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης, να μιλούν επιτέλους για το θέμα της διαγραφής του χρέους» κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή: http://www.enikos.gr