17 Νοε 2016

Ρήγας: Ο Σόιμπλε λέει πράγματα τα οποία ίσως είναι εις βάρος του γερμανικού λαού

«Έχει αποδειχθεί ότι όλη αυτή η πολιτική έχει καταστρέψει τις κοινωνίες» 
«Ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει πολλές φορές να λέει ορισμένα πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα έλεγα ότι είναι εις βάρος και του γερμανικού λαού, από οικονομικής απόψεως», δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ...
Realfm και απαντώντας στο ερώτημα αν ενοχλείται από τις δηλώσεις Σόιμπλε είπε: «Δεν είναι θέμα ενόχλησης. Ακούμε διάφορα, υπάρχουν όμως συγκεκριμένες συμφωνίες οι οποίες έχουν γίνει και τις οποίες οφείλουν όλοι να τις τηρήσουν. Το τι ο καθένας λέει, και ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει πολλές φορές να λέει ορισμένα πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα έλεγα ότι είναι εις βάρος και του γερμανικού λαού, αυτά που κάνει και τα οποία λέει. Εννοώ ως προς το οικονομικό τους μέρος».
Συμπλήρωσε ακόμη: «Έχει αποδειχθεί ότι όλη αυτή η πολιτική η οποία εν πάση περιπτώσει ενισχύεται όλο το προηγούμενο διάστημα ουσιαστικά έχει καταστρέψει τις κοινωνίες. Άρα λοιπόν δεν θεωρώ ότι υπάρχει ανάγκη να μεγεθύνουμε. Περιμένουμε να δούμε την ολοκλήρωση της συμφωνίας και το τι θα γίνει. Είμαι πεπεισμένος, και κυρίως στοχοπροσηλωμένοι είμαστε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση σε αυτά τα οποία έχουμε πει».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr