9 Ιουν 2016

Πόλεμος στα ΕΛΤΑ

Πόλεμος εχει ξεσπάσει στα ΕΛΤΑ μεταξύ διοίκησης και συνδικαλιστών! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ εχουν ενοχληθεί απο τις κινήσεις της νέας διοίκησης των ΕΛΤΑ που ανέλαβε στις 19/04. Οι συνδικαλιστές καταγγέλουν την διοίκηση για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ που λειτουργούσαν τα απογεύματα και τα ...
Σάββατα.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο την πλευρά της διοίκησης εκτιμάται οτι οι καταγγελίες ειναι υπερβολικές διότι ναι μεν τα καταστήματα έκλεισαν αλλα μονο για λίγες ημερες μεχρι να εγκριθεί η πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων απο το ΑΣΕΠ.
Ισως η αιτία να μην ειναι η πλήρωση 5 σημαντικών θέσεων στον οργανισμό που ηταν κενές εδω και καιρο. Οι θέσεις αυτές ηταν νευραλγικού χαρακτήρα και καλύφθηκαν απο τη νεα διοίκηση απο υπαλλήλους που υπηρετούν ηδη στα ΕΛΤΑ αλλα γι αυτές δεν ζητήθηκε η "έγκριση" των συνδικαλιστών.
Χαρακτηριστικό της τεταμένης κατάστασης ειναι οτι παρότι η νεα διοίκηση κάλεσε τους εργαζόμενους για να δουν μαζι το προγράμμα αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ εκείνοι αρνήθηκαν. 

Πηγή:http://www.newsit.gr