26 Μαΐ 2016

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φθάνει αύριο στην Αθήνα - Το πρόγραμμα του

Στις 15:30 φτάνει στην Αθήνα, αύριο Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, που φτάνει στη χώρα με ειδική πτήση για διήμερη επίσκεψη. Τον κ. Πούτιν θα υποδεχτεί εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος....

Στις 16:30, ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Προκόπη Παυλόπουλο ενώ αμέσως μετά θα μεταφερθεί στο  Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Στις 18:35, θα πραγματοποιηθεί υπογραφή συμφωνιών ενώ στις 18:55 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Πούτιν θα επισκεφτεί, αργότερα, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο . Στις 19:35 ο Ρώσος πρόεδρος θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία της Α.Ε. του πρωθυπουργού.
Στη συνέχεια, ο κ. Πούτιν και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία του θα μεταφερθεί στο λιμάνι της Τρυπητής και θα επιβιβαστεί σε σκάφος για τις Καρυές.
Λίγο πριν από τις 18:00, ο κ. Πούτιν θα συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.
Ο Ρώσος πρόεδρος και η αντιπροσωπεία του θα επιστρέψουν, στη συνέχεια, στο αεροδρόμιο Μακεδονία από όπου ο κ. Πούτιν θα αποχωρήσει από τη χώρα μας μετά από μια ανεπίσημη τελετή προπομπής.
Πηγή:http://tvxs.gr