17 Απρ 2016

Η Γεννηματά για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στη Realnews

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Realnews που κυκλοφορεί σήμερα. «Το έχω ξεκαθαρίσει. Δεν πρόκειται να βάλουμε πλάτη στην κυβέρνηση ...
Τσίπρα», ανέφερε η κ. Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Μητσοτάκη», ενώ τόνισε ότι δεν είναι επιτρεπτές οι μικροπολιτικές τακτικές για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Όταν συνεργαστήκαμε με τη ΝΔ ήταν εθνική ανάγκη», συμπλήρωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η χώρα δεν μπορεί να βρεθεί πάλι στο κατώτατο σημείο».
Η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, απάντησε και στο κάλεσμα για συνεργασία που απευθύνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Σταύρο Θεοδωράκη.
«O κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να απειλεί την Ελλάδα. Δεν αντέχει η χώρα νέες περιπέτειες εξαιτίας του κ. Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανέφερε επίσης, η Φώφη Γεννηματά.
«Έχει μόνο ένα δρόμο. Να δώσει λύση. Να μην ξαναοδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο. Διαφορετικά θα πρέπει να παραιτηθεί», υποστήριξε η κ. Γεννηματά, ερωτηθείσα για το δημοσίευμα της Realnews περί απειλής παραίτησης από τον Αλέξη Τσίπρα κατά τις συναντήσεις του με Ολάντ και Σουλτς.
Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, επιμένοντας στην πρόταση του κόμματός της για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης ευρύτατης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή.
Επίσης, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «έχει παραδώσει τα πάντα» και ότι «φέρνει έναν τεράστιο λογαριασμό στον ελληνικό λαό και ο λογαριασμός έχει και ΦΠΑ 24%".
«O κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να απειλεί την Ελλάδα. Δεν αντέχει η χώρα νέες περιπέτειες εξαιτίας του κ. Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, «η λύση θα ήταν να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση και να έχει δοθεί διέξοδος μέσα από αυτή τη Βουλή».
Προειδοποίησε, δε, τον Πρωθυπουργό ότι «δεν έχει δικαίωμα να ξαναφέρει τη χώρα στο σημείο που την έφερε το καλοκαίρι».
Πηγή:http://www.enikos.gr