12 Μαρ 2016

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων στέλνουν εξώδικο στον Λεβέντη

Εξώδικο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων αναμένεται να στείλουν εντός της επόμενης εβδομάδας δύο πολιτευτές του κόμματος, καλώντας τον να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση του ότι κάθε έξι μήνες θα εναλλάσονται οι βουλευτές του κόμματος....
Το εξώδικο θα αποστείλουν οι πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων στη Λάρισα  Δαμιανός Ζώκας και Αναστάσιος Λέκκος.
Όπως είπε ο πρώτος στην εφημερίδα Real News: «Έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά. Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης».
«Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτή τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε», λέει επίσης.
Πηγή:http://tvxs.gr