24 Μαρ 2016

Μαξίμου: Επί της ουσίας καμία απάντηση από τη ΝΔ και τον Βενιζέλο

Για επί της ουσίας μη απάντηση εκ μέρους της ΝΔ και του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο κύκλοι της κυβέρνησης και επισημαίνουν, σε κάθε περίπτωση, ότι την ερχόμενη Τρίτη, στη Βουλή, δημόσια και ενώπιον του ελληνικού λαού, θα συζητηθούν όλα.
Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί ...
κύκλοι σχολιάζουν πως «όταν η συζήτηση έρχεται στα θέματα διαπλοκής, η ΝΔ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει». Σχετικά με τον κ. Βενιζέλο, αναφέρουν ότι «έσπευσε πριν από λίγο να εκδώσει μία ανακοίνωση, στην οποία βλέπει "φερέφωνα της κυβέρνησης" εντός του κόμματός του και, πουθενά, φυσικά, υποθέσεις διαπλοκής και απόπειρες συγκάλυψης».
«Επί της ουσίας, βέβαια, καμία απάντηση» υπογραμμίζουν.
Επίσης, σχετικά με αναφορά του κ. Βενιζέλου, επισημαίνουν ότι «δεν πρόκειται για "μία υπόθεση που αφορά τον κ. Βγενόπουλο" αλλά για "την αρχειοθέτηση μίας υπόθεσης που αφορά τον κ. Βγενόπουλο"» και σχολιάζουν επ' αυτού πως «ως δεινός χειριστής της ελληνικής γλώσσας, ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι διατυπώσεις έχουν τη σημασία τους».
Κατά τα λοιπά, τονίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, «το αν έχουν υπάρξει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από ποιους, για ποιες υποθέσεις και για ποιον σκοπό, θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε την ερχόμενη Τρίτη στην Βουλή, δημόσια και ενώπιον του ελληνικού λαού».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή:http://www.enikos.gr