2 Νοε 2015

Γερμανός ευρωβουλευτής ζητά «τελική λύση» για το προσφυγικό: Πυροβολήστε τους!

Ο επικεφαλής του αντιευρωπαϊκού - αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία και ευρωβουλευτής Μάρκους Πρέτσελ δήλωσε ότι η χώρα θα...
μπορούσε να απωθεί τους πρόσφυγες από τα σύνορά της με τη χρήση πυροβόλων όπλων, ως «έσχατο μέσο». «Η υπεράσπιση των γερμανικών συνόρων με τα όπλα ως έσχατο μέσο είναι αυτονόητη», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ευρωβουλευτής μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως πιθανόν δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο ότι υπάρχει «μια σειρά άλλων δυνατοτήτων», όπως η παρουσία αστυνομίας, οι αντλίες νερού και τα δακρυγόνα.
Σημειώνεται πως σε ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει ο Πρέτσελ και στη διάρκεια μιας συγκέντρωση υποστηρικτών του AfD. Η Σλοβενία και η Αυστρία επιτρέπουν σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να «έρχονται στη χώρα ανεξέλεγκτοι», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Αυτό μπορούμε να το αποτρέψουμε. Όταν ακουστεί ο πρώτος πυροβολισμός στον αέρα θα γίνει ξεκάθαρο ότι είμαστε αποφασισμένοι», ανέφερε. Όπως σημείωσε, «έσχατο μέσο σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να τους σταματήσουμε».
Πηγή:http://tvxs.gr