22 Νοε 2015

Τζιτζικώστας: Να παραιτηθεί τώρα ο Μεϊμαράκης

Την άμεση παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ζήτησε σήμερα, Κυριακή (22/11/2015) από τη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη πρόεδρου του κόμματος. Μάλιστα, χαρακτήρισε αδιανότητα όσα...
συνέβησαν σήμερα, τονίζοντας πως απαξιώνουν το κόμμα και δίνουν άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι αδιανόητα. Προσβάλλουν τους Νεοδημοκράτες, απαξιώνουν το κόμμα και δίνουν άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε συγκεκριμένα στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εκτός από την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη ζήτησε και την απομάκρυνση όλης της ΚΕΦΕ.
«Ακόμα και τώρα να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους. Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε αναλάβει τη διαδικασία οφείλει να παραιτηθεί και να οριστεί νέος μεταβατικός πρόεδρος που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία σύμφωνα με το καταστατικό. Ζητώ παραίτηση όλης της ΚΕΦΕ» είπε χαρακτηριστικά. 
Την ίδια στιγμή ζήτησε να πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας το απόγευμα συνάντηση με τους υποψηφίους για την προεδρεία του κόμματος, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα. 
Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας κατέστησε σαφές ότι η αλλαγή που θα γινόταν σήμερα, θα έρθει πιο μεγάλη και ηχηρή την επόμενη εβδομάδα.
«Λυπάμαι για τους Νεοδημοκράτες που στήθηκαν στις ουρές και να ξέρουν κάποιοι ότι η αλλαγή που θα γινόταν σήμερα, θα έρθει πιο μεγάλη και ηχηρή την επόμενη εβδομάδα», κατέληξη ο υποψήφιος.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ