22 Νοε 2015

Τη Γιαννάκου προτείνει ως μεταβατική πρόεδρο της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Άμεση ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας της Ν.Δ. από την Μαριέττα Γιαννάκου και αντικατάσταση του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου ζητεί ο βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης....
Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για «μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του κόμματος» και σημειώνει πως η Ν.Δ. οφείλει «μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και στους Έλληνες πολίτες». Τονίζει πάντως πως δεν είναι ώρα να αναζητηθούν ευθύνες.
Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Η αποτυχία διεξαγωγής της εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του Κόμματός μας. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και στους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς η διαδικασία της εκλογής δεν μπορεί πια να διεξαχθεί σήμερα. Δεν είναι ώρα να αναζητήσουμε ευθύνες. Θα έρθει η ώρα της απόδοσής τους», αναφέρει σε δήλωσή του κ. Μητσοτάκης.
Ζητώ:
  • Άμεση απόφαση της ΚΕΦΕ για αναβολή της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
  • Άμεση ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας της Ν.Δ. από την Μαριέττα Γιαννάκου με απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
  • Αντικατάσταση του Προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της Μαριέττα Γιαννάκου
  • Διεξαγωγή της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό
  • Η μεταβατική Πρόεδρος Μαριέττα Γιαννάκου να ορίσει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο οποίος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος.
Αυτό που προέχει αυτήν τη δύσκολη στιγμή είναι η επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ από όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».
Πηγή:http://tvxs.gr