19 Νοε 2015

Κατασχετήριο στον κακοπληρωτή Βενιζέλο από τους απλήρωτους του «Αγγελιοφόρου»

Δραστικά μέτρα πήραν οι εργαζόμενοι του Αγγελιοφόρου, προκειμένου να εισπράξουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η πτωχευμένη εφημερίδα συμφερόντων Μπόμπολα - Ψυχάρη - Μπακατσέλου. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να εκτελέσουν τις...
δικαστικές αποφάσεις αναζητώντας χρήματα από πελάτες που εμφανίζονται να οφείλουν στην εφημερίδα. Ανάμεσα στους κακοπληρωτές στους οποίους εστάλη κατασχετήριο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως αναφέρει η θεσσαλονικιώτικη ιστοσελίδα seleo.gr, «τις τελευταίες ημέρες επιδόθηκαν κατασχετήρια σε δεκάδες πελάτες της εφημερίδας, μεταξύ των οποίων και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζεται να χρωστά στον Αγγελιοφόρο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό».
Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι «ο μεγαλοβιομήχανος Αλέξανδρος Μπακατσέλος είναι εξ αγχιστείας συγγενής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γραφεία της εφημερίδας στεγάζονται σε κτίριο στο οποίο ποσοστό ιδιοκτησίας έχει και η σύζυγος του Βενιζέλου Λίλα Μπακατσέλου».
Σημειώνεται ότι στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα εννιά μηνών ενώ η εταιρία εμφανίζεται να χρωστάει σε τράπεζες ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο πάνω από 20.000.000 ευρώ.
Πηγή:http://tvxs.gr