22 Οκτ 2015

Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία στην Περιφέρεια Αττικής

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή συγκαλεί στις 8.30 αύριο το πρωί, στη περιφέρεια Αττικής, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Θα συμμετάσχουν επίσης οι...
χωρικοί αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο Λεκανοπέδιο από τις έντονες βροχοπτώσεις.
Σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας σημειώνεται ότι με τη έναρξη της κακοκαιρίας και μετά από εντολή της Ρένας Δούρου, δημιουργήθηκε «Επιχειρησιακό Κέντρο για την καλύτερη εποπτεία της κατάστασης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό όλων των Διευθύνσεων και υπηρεσιών, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες βρέθηκαν αμέσως στα σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία».
Τόσο η Περιφερειάρχης Αττικής, όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους Δημάρχους, καθώς και με τους αρμόδιους Υπουργούς για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr