26 Αυγ 2015

Και η Ζωή κάνει κόμμα

Την ίδρυση του δικού της κόμματος φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν πολιτικό φορέα - κίνηση....
Σε αυτόν φαίνεται πως θα ενταχθούν οι Ραχήλ Μακρή, Αγλαΐα Κυρίτση και ίσως ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Η πολιτική κίνηση αναμένεται να συνεργαστεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τελευταίες δηλώσεις της έχει εμμέσως δηλώσει τη στήριξή της. Μόλις προχθές δήλωνε ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή».
Το γεγονός ότι δεν εντάσσεται απλώς στην ΛΑΕ εκτιμάται πως έχει να κάνει με το ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να βρίσκεται υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ θεωρεί πως με μια δική της κίνηση μπορεί να προσελκύσει και άλλο κόσμο. Ακούγεται πάντως ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει και τον Μανώλη Γλέζο.
Για την ανακοίνωση των όποιων αποφάσεων αναμένει την επίσημη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Διαβάστε επίσης:
Πηγή:http://tvxs.gr