7 Μαΐ 2015

Διεθνής διάκριση για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα ΕΛΤΑ βραβεύτηκαν από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union – UPU) για την ανάπτυξη στην Ελλάδα του συστήματος κανονικοποίησης διευθύνσεων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο S42. 
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη Βέρνη, από τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας ....
Ταχυδρομικής Ένωσης κ. Bishar Hussein και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Ταχυδρομείου κ. Ξενοφών Χατζηθανάσης. 

Το πρότυπο S42 δίνει τη δυνατότητα στους αποστολείς ταχυδρομικών αντικειμένων να το ενσωματώσουν στις εφαρμογές πληροφορικής τους και μέσω αυτού να αναγράφουν τις διευθύνσεις των παραληπτών με τρόπο που αναγνωρίζεται από τα ταχυδρομεία των χωρών προορισμού. Τα βασικά οφέλη από τη χρήση του προτύπου S42 έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ταχύτητας διακίνησης των ταχυδρομικών αντικειμένων, τη μείωση των λαθών λόγω ελλιπών στοιχείων διευθύνσεων παράδοσης, την αύξηση της αποτελεσματικότητας των λειτουργιών αυτόματης διαλογής και ταξινόμησης και τη συνολική βελτίωση της ποιότητας που απολαμβάνουν οι χρήστες ταχυδρομικών υπηρεσιών. 
Την ομάδα έργου αποτέλεσαν τα στελέχη των ΕΛΤΑ: Γιώργος Τζόκας & Χρήστος Μπικάκης – Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών 
Αφροδίτη Ρήγα – Διεύθυνση Διεθνούς Ταχυδρομείου 
Δήμητρα Λυκοπούλου & Μανόλης Τζαγκαράκης – Διεύθυνση Ποιότητας 
Στάθης Παντελόπουλος & Δημήτρης Μαυροφόρος – Διεύθυνση Marketing 
Χρήστος Πιτερός – Διεύθυνση Πληροφορικής 
Υπεύθυνος ομάδας έργου: Χάρης Μαρεντάκης – Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακών Λειτουργιών

Πηγή: taxydromeio.gr
Διεθνής διάκριση για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 Τα ΕΛΤΑ βραβεύτηκαν από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union – UPU) για την ανάπτυξη στην Ελλάδα του συστήματος κανονικοποίησης διευθύνσεων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο S42. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη Βέρνη, από τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης κ. Bishar Hussein και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Ταχυδρομείου κ. Ξενοφών Χατζηθανάσης. Το πρότυπο S42 δίνει τη δυνατότητα στους αποστολείς ταχυδρομικών αντικειμένων να το ενσωματώσουν στις εφαρμογές πληροφορικής τους και μέσω αυτού να αναγράφουν τις διευθύνσεις των παραληπτών με τρόπο που αναγνωρίζεται από τα ταχυδρομεία των χωρών προορισμού. Τα βασικά οφέλη από τη χρήση του προτύπου S42 έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ταχύτητας διακίνησης των ταχυδρομικών αντικειμένων, τη μείωση των λαθών λόγω ελλιπών στοιχείων διευθύνσεων παράδοσης, την αύξηση της αποτελεσματικότητας των λειτουργιών αυτόματης διαλογής και ταξινόμησης και τη συνολική βελτίωση της ποιότητας που απολαμβάνουν οι χρήστες ταχυδρομικών υπηρεσιών. Την ομάδα έργου αποτέλεσαν τα στελέχη των ΕΛΤΑ: Γιώργος Τζόκας & Χρήστος Μπικάκης – Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Αφροδίτη Ρήγα – Διεύθυνση Διεθνούς Ταχυδρομείου Δήμητρα Λυκοπούλου & Μανόλης Τζαγκαράκης – Διεύθυνση Ποιότητας Στάθης Παντελόπουλος & Δημήτρης Μαυροφόρος – Διεύθυνση Marketing Χρήστος Πιτερός – Διεύθυνση Πληροφορικής Υπεύθυνος ομάδας έργου: Χάρης Μαρεντάκης – Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακών Λειτουργιών

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο : http://taxydromeio.gr/international-award-greek-post/ | ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ