19 Μαρ 2015

«Τέλος» ο Μηλιός από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

«Τέλος» ο Μηλιός από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - Media
Με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Γιάννης Μηλιός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η διάσταση απόψεων, ήταν εδώ και καιρό γνωστή και ιδιαίτερα μετά την συμφωνία ....
της 20ης Φλεβάρη, για την οποία ο Γιάννης Μηλιός, είχε ανοιχτά διαφωνήσει, όντας μάλιστα ακόμα επικεφαλής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος.
Το βράδυ της Τετάρτης, ο καθηγητής πολιτικής οικονομίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη».
 ----------------------------------------------------------------------------------
Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αξίζει πάντως ακόμα να σημειωθεί, πως ο Γιάννης Μηλιός, παρότι ένας εκ των κορυφαίων «οικονομικών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκε στην ομάδα που ανέλαβε σοβαρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους (Δραγασάκης-Βαρουφάκης-Τσακαλώτος), ενώ σε περίπτωση που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προτεινόταν για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακουγόταν πως θα τον αντικαθιστούσε στη θέση του επιτρόπου.
 
Πηγή: topontiki.gr