1 Σεπ 2014

Αποδοκιμασία Βενιζέλου στην εκδήλωση ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την ομιλία του στην σημερινή εκδήλωση για την 40η επέτειο του κόμματος στο «Ίδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου» από τους παρευρισκόμενους....
Αφορμή για τις αποδοκιμασίες αποτέλεσε η αναφορά του στο σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Γερά να πέσει η Δεξιά». «Επειδή σας άκουσα να φωνάζετε αυτό το σύνθημα, το θέμα του πως φτάσαμε σε σύμπραξη με τη Δεξιά θα το συζητήσουμε την Τετάρτη», στην κεντρική εκδήλωση. Άμεσα από το κοινό ακούστηκαν γιουχαϊσματα. Αντίθετα, αποθέωση και υποδοχή αρχηγού επιφύλαξαν οι παρευρισκόμενοι για τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σημειώνεται πως από τη δεύτερη εκδήλωση θα απουσιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει επικαλεστεί ανειλημμένη υποχρέωση στο εξωτερικό. Θα παρευρεθεί όμως ο Κώστας Σημίτης ο οποίος αντίθετα δεν έδωσε το παρόν στην σημερινή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό. Ο χαιρετισμός του Ευάγγελλου Βενιζέλου στην εκδήλωση στο Ίδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είχε ερμηνευτεί από πολλούς ως «ενωτική κίνηση». Ωστόσο, όπως φάνηκε, επικράτησαν περισσότερο οι διχαστικές τάσεις.
Πηγή:http://www.tvxs.gr