24 Ιουν 2013

Μεσογειακοί Αγώνες: Δύο χρυσά και ένα ασημένιο για τους Έλληνες αθλητές της γυμναστικής

Δύο χρυσά μετάλλια, από τους Λευτέρη Κοσμίδη στο έδαφος και Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, κι ένα ασημένιο από τη Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας, ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων αθλητών της ενόργανης γυμναστικής στους Μεσογειακούς Αγώνες της...
Μερσίνης.Την αρχή έκανε ο Κοσμίδης, που πρώτευσε στον τελικό του εδάφους με 15,366 β. και στέφθηκε Μεσογειονίκης για δεύτερη συνεχή φορά, αφού είχε κατακτήσει τον αντίστοιχο τίτλο και στη διοργάνωση του 2009, στην Πεσκάρα.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Πετρούνιας, ο οποίος επικράτησε εύκολα στους κρίκους με 15,700 β., έχοντας μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του.

Τη… συγκομιδή μεταλλίων ολοκλήρωσε η Μιλλούση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας με 14,200 β. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετρά πια τέσσερα Μεσογειακά μετάλλια (χρυσό στη δοκό το 2009, ασημένιο στη δοκό το 2013 και δύο χάλκινα στο ομαδικό με την Εθνική γυναικών το 2009 και το 2013), περισσότερα από κάθε άλλον εκπρόσωπο της ελληνικής γυμναστικής στη διοργάνωση.

Πηγή:http://www.protothema.gr