21 Ιουν 2013

Οι δηλώσεις του Βενιζέλου

«Θέλουμε να συνεχίσει η κυβέρνηση ως τρικομματική και ζητούμε από την ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι...
«είναι προφανές πως η κυβέρνηση πρέπει να έχει ορίζοντα τετραετίας, χωρίς εκπλήξεις» ενώ πρόσθεσε ότι «ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, θέλει κυβέρνηση που να λειτουργεί σωστά».
«Το μήνυμα είναι καθαρό, είναι μήνυμα σταθερότητας, ευθύνης και χειροπιαστών αποτελεσμάτων για όλους» υπογράμμισε.
Όπως ανέφερε, «αυτή τη στιγμή το ζήτημα είναι η άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας  δημοκρατικών θεσμών, της λειτουργίας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».
«Ταυτοχρόνως έχει ανοίξει ζήτημα υπόστασης της κυβέρνησης, πολιτικής σταθερότητας στον τόπο μας, εν μέσω κρίσης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι «έχουν γίνει βήματα προσέγγισης και κινήσεις επανόρθωσης».
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «ο Πρωθυπουργός αποδέχεται όμως την άμεση επαναλειτουργία εκπομπών όλων των συχνοτήτων και άμεση επαναπρόσληψη περίπου 2.000 εργαζομένων, με ειδική μέριμνα και για μουσικά σύνολα».
«Αυτό μας επιτρέπει να συζητήσουμε για το πιο μεγάλο θέμα που είναι διακυβέρνηση, πορεία τόπου και επαναθεμελίωση κυβερνητικής συνεργασίας», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.