21 Φεβ 2013

Νέο hub στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας εγκαινιάζει η TNT Express

Φωτο: www.joc.com
Η TNT Express προχώρησε στο άνοιγμα νέου hub κοντά στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρουμανίας, το Traian Vuia International Airport, στη Τιμισοάρα, σε μια προσπάθεια να διευρύνει τις δραστηριότητές της στη Δυτική Ρουμανία.
Ο νέος κόμβος βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη του 1 χλμ. από το αεροδρόμιο, διαθέτει 1.200 τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικού χώρου και ....
θα εξυπηρετεί τις ανάγκες για υπηρεσίες express. Η εταιρεία ταχυμεταφορών θα χειρίζεται εθνικές και διεθνείς αποστολές, ενώ παράλληλα θα παρέχει και υπηρεσίες logistics. Ο νέος κόμβος διαθέτει 22 docking areas και 7 πλατφόρμες για φορτηγά, μέσω των οποίων θα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων.
Στόχος της ΤΝΤ είναι η προσέλκυση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς και του φαρμάκου.
«Για εμάς η ποιότητα υπηρεσιών και η παροχή καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες μας αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα», δήλωσε ο Dorin Hanea, Country Development Manager της TNT Ρουμανίας. Και συμπλήρωσε ότι «σχεδιάσαμε ένα νέο hub, με τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας, εκφράζοντας την υποστήριξη μας στη βιώσιμη ανάπτυξη των εταίρων μας, είτε πρόκειται για τοπικούς, είτε για διεθνείς επιχειρηματικούς εταίρους».
Β. Βεγιάζη
 
Πηγή: metaforespress.gr