30 Νοε 2012

Παρατείνουν τις κινητοποιήσεις οι διοικητικοί δικαστές μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου



Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διοικητικοί δικαστές, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο Γενική Συνέλευση μετατέθηκε για την εν λόγω ημερομηνία.
Η συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των ....
Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών, επί της οδού Λ. Ριανκούρ. Μία ημέρα πριν θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.), η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Στη συνέλευση θα συζητηθούν ζητήματα αναφορικά με τη Δικαιοσύνη και την απονομή της, μέσα σε μια γενικότερη συγκυρία η «οποία επιβάλλει την περίσκεψη και την επαναπροσέγγιση -και από πλευράς των δικαστικών λειτουργών- καταστάσεων, που ευρίσκονται υπό αναθεώρηση», όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι συνέλευση των Εισαγγελέων έχουν κληθεί να παραστούν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η πρόεδρος και ο εισαγγελέας τού Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου και Ιωάννης Τέντες, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος, οι πρόεδροι των άλλων Δικαστικών Ενώσεων, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων τής Δικαιοσύνης.
Πηγή: koutipandoras.gr