28 Φεβ 2012

Νέο κύμα κακοκαιρίας-Χιονίζει στην Αττική

Εκ νέου κακοκαιρία σημειώνεται σε διάφορες περιοχές της χώρας μας από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ χιόνια σημειώνονται στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες, ιδιαίτερα στην κίνηση προς το κέντρο της Αθήνας....


Διακόπηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ, μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.


Πατήστε εδώ για να δείτε σε ποια σημεία της χώρας η κυκλοφορία διεξάγεται με αντιολησθητικές αλυσίδες


Σε άλλες περιοχές της Αττικής, πάντως, το χιόνι είναι περισσότερο, ενώ κατά διαστήματα σημειώνεται χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.


Από το πρωί έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, λόγω του παγετού, στον περιφερειακό δρόμο Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο και στη λεωφόρο Διονύσου, από την οδό Θησέως μέχρι την Ανατολή Νέας Μάκρης. Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω και στον επαρχιακό δρόμο Βαρυμπόμπης - Κατσιμιδίου.


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν κηρυχθεί εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης 37 οικισμοί στα Γρεβενά.


Κλειστοί παραμένουν, λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι από Πάτρα προς Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας, από Διακοπτό προς Καλάβρυτα μέσω Πούντας και από Ακράτα προς Ζαρούχλα.


Επίσης κλειστός είναι ο δρόμος από Πύργο προς Τρίπολη, μέσω Αρχαίας Ολυμπίας, λόγω κατολίσθησης και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.


Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων


Κανονικά πραγματοποιούνται από το απόγευμα όλα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά την εξασθένηση των ανέμων και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. 

Πηγή: http://www.zougla.gr